BBQ na ulici

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 5 roky, 4 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 0 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #46757 Odpovědět
      Roman
      Host

      Ahoj Pavle, předně díky za Tvůj blog-je to moc pěkný počin a fajnové čtení. Moc rád bych tě o něco požádal.Na své dovolené v Thajsku před několika lety bylo mou oblíbenou disciplínou pojídat všelijaké ty dobroty od pouličních prodejců, a jednu věc jsem si tam tenkrát opravdu zamiloval. Byly to takové minišpízy na špejli z různých druhů masa, zakončené vždy feferonkou a kouskem ananasu. Potírali to při grilování štětkou, nějakou nažloutlou pastou nebo marinádou a bylo to naprosto luxusní.
      Musí na tu majdu být nějaký recept, protože to u všech prodejců chutnalo v podstatě stejně výborně. Zkoušel jsem to hledat na netu ale marně. Byl bych Ti nesmírně vděčen, a tímto bych tě rád poprosil kdyby se ti podařilo sehnat složení oné nažloutlé hmoty kterou to maso potírají. Tady na tom videu v čase 0:35 s tím potírá i tu rýžovou placku https://www.youtube.com/watch?v=rrPjxyXg_3Y
      Jinak ti přeju ať se v Thajsku daří, a tak trochu i tiše závidím….
      R.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 0 vlákna odpovědí
Odpověď na: BBQ na ulici

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Osobní informace:




Přejít k navigační liště